VÅRA LÄGENHETER I VALLA BERSÅ

Bo i hyresrätt
Att bo med hyresrätt betyder att du inte behöver bekymra dig om banklån och insatser. Du vet din månadskostnad för boendet och behöver inte oroas över ränteutveckling och amorteringar. Att hyra din bostad är tryggt och bekvämt. Du får en hög service, allt från reparationer och teknisk support av utrustningen i din lägenhet till snöskottning, trappstädning och skötsel av grönytor. Allt är serverat!

Kort om lägenheterna
Storleken på lägenheterna varierar mellan 34 och 76 kvm. Lägenheterna är välplanerade och alla har fönster åt minst två håll. De har hög kvalitet i alla materialval och en hög utrustningsstandard.

Entréer
Det finns två entréer till huset, båda med hiss och med elektronisk låsning. Post lämnas i postfack i entréerna och morgontidning kommer till lägenhetsdörren. Dörren till lägenheten nås via loftgångar där det finns fyra gemensamma balkonger per våningsplan. Balkongerna kommer att möbleras.

Förråd
Alla lägenheter har förråd i källaren som är utrustade med hylla och klädhängare.

Sophantering och miljö
Sorteringen är lätt att göra i din lägenhet. Skåpet i köket kommer vara utrustat med bra kärl för sortering. Vi bygger ett ljust och väl tilltaget miljörum där du kan på ett enkelt sätt bli av med ditt sorterade avfall.

Internet, tv och telefoni
Lägenheterna är utrustade med en mediacentral för smidig installation av internet, tv och telefoni. I hyran ingår ett basutbud av TV-kanaler.

Web Port
Vi kommer att nyttja ett datoriserat system för att visualisera, övervaka och sköta fastigheten, Web Port. Det betyder att även du som hyresgäst kommer att kunna logga in och se förbrukning i reell tid och historiskt. Det blir ett bra hjälpmedel för hyresgästen att kontrollera sin förbrukning.

LÄGENHETERNA

Väggar och golv
Askparkett i samtliga rum utom i hallen och badrummet där det blir matta. Väggarna är målade och i badrummet är det kakel. Det är ljudisolerade mellanväggar och massiva träinnerdörrar.

Fönster
Fyrglasfönster med inneliggande persienner. Fönstren har bra solavskärmning samt god ljudreducering.

Kök
Kökssnickerier från Ballingslöv och vitt kakel. Köksbänk i mellanbrun trälaminat. Induktionshäll, varmluftsugn, inbyggnadsmicro, kombinerad kyl/frys (1-2 rok), separat kyl/sval och frys (3 rok). Samtliga vitvaror är av märket BOSCH.

Badrum
Vitt porslin. Tvättmaskin och torktumlare (2-3 rok). Kombimaskin tvätt/tork (1 rok). Duschvägg i glas.

Övrig kvalitet
Sommartid kan vi erbjuda grön geokyla.